Besøk av Knut Erling Wedul

Noen dager før jeg kom fram til Nordkapp på min lange sykkeltur møtte jeg Knut Erling Wedul, et møte jeg har beskrevet i turbloggen min og Knut også har nevnt i bloggen sin.

Etter dette helt tilfeldige møtet holdt vi litt kontakt med hverandre via hverandres blogger. Da jeg reiste hjem fra Nordkapp ved å haike med en semitrailer møtte vi Knut Erling litt syd for Fauske – Vi stoppet selvfølgelig og slo av en prat (også omtalt på Knut Erlings turblogg).

Jeg inviterte jeg ham da til å overnatte hjemme hos meg på Levanger når han etter hvert kom seg ned dit. På min sykkeltur fra Lindesnes til Nordkapp har jeg satt stor pris på å bli tilbudt overnatting innendørs hos kjente og ukjente, og da må jeg jo selvfølgelig vise samme gjestfrihet selv når jeg har mulighet til det.

I går fikk jeg en telefon, det var Knut Erling som nå var kommet ned til Grong. Han lurte på om tilbudet mitt stod ved lag, noe det selvfølgelig gjorde. I dag har har Knut Erling syklet fra Grong til Levanger. Sykkelturen langs den strekningen har han beskrevet i sin turblogg (Godværet kom til slutt!).

Slik ser man ut når man har syklet over 120 km med masse bagasje på sykkelen, fått en varm dusj og et godt måltid og deretter et par kalde øl og en stor og god maltwhisky. Da er man både salig og lykkelig 🙂

Det var et trivelig besøk. Vi hadde mye å snakke om, og det er alltid spennende å møte mennesker som tør å «bryte ut» og gjøre ting folk flest aldri kommer til å gjøre. Knut Erling er jo på sykkeltur fra Nordkapp lengst nord i Europa til Cape Town lengst syd i Sør-Afrika, og det må man jo si er noe helt uten om det folk flest kan finne på å gjøre. Han har også tidligere syklet på kryss og tvers over hele Norge samt silkeveien til Kina – en tur på mange tusen km gjennom flere forskjellige land. Så det ble en sen men meget trivelig kveld. Veldig artig og interessant å høre Knut fortelle om sine sykkelturer og opplevelser han har hatt.

Etter en lang og meget hyggelig frokost fredag formiddag, fortsatte Knut Erling mot Trondheim.

Du kan følge Knut Erling sin tur mot Sør-Afrika på hans turblogg: www.nordkapp2capetown.com

Én kommentar til «Besøk av Knut Erling Wedul»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *