Sykkeleventyr

Sist helg hadde jeg besøk av Knut Erling Wedul. Knut Erling har syklet mange lange sykkelturer. Han har syklet Silkeveien fra Istanbul til Beijing i Kina, fra Nordkapp til Cape Town i Sør-Afrika, India på langs, The Andes Trail fra Quito i Ecuador til verdens sydligste by Ushuaía i Argentina og Norge på kryss og tvers. Han  har også blogget fra flere av disse turene så de fleste i Norge som har en minimal interesse av lange sykkelturer har ganske sikkert vært innom en eller flere av turbloggene hans.

På disse turene har han sett mye, opplevd mye og lært mye og nå skal Knut Erling reise rundt og holde foredrag der han formidler sine opplevelser. Han er derfor nå i gang med å starte opp et firma for å begynne markedsføring av foredragsvirksomheten. Foredragene blir markedsført under navnet Sykkeleventyr.

Målgruppen for foredragene er bl.a. sykkelklubber, fritidsklubber, treningssentre, selskaper innen reiseliv, organisasjoner og bedrifter som vil «toppe» et seminar med et interessant, kunnskapsrikt og spennende foredrag. Knut Erling er hjerteoperert så målgruppen for foredragene er også helseinstitusjoner, LHL, sykehus m.m. Foredragene kan justeres i forhold til kundens ønske og kan handle om trening, helse, motivasjon, historie, det å nå sine mål m.m.

Knut Erling var som sagt på besøk her i helgen der jeg hjalp ham med å legge en strategi for profilering på Internett (Webside, Facebook, m.m.). I tillegg så holdt han to foredrag eksklusivt for meg, et fra Indiaturen og et fra turen gjennom Latin-Amerika. Jeg kan på det sterkeste anbefale begge disse foredrag.

I løpet av helgen holdt Knut Erling to lærerike og inspirerende foredrag for meg. Dette foredraget er fra turen gjennom Latin-America (The Andes Trail).

I tillegg ble helgen brukt til masse tursykkelprat, god mat og sosialt samvær. Neste gang jeg møter Knut Erling er på Lerkendal 20. mai der vi skal se RBK slå Lillestrøm (jeg er RBK-supporter og Knut Erling holder med Lillestrøm).

Domenet www.sykkeleventyr.no ble aktivert nå i helgen men foreløpig er det kun en nettside uten innhold. Sykkeleventyr.no vil imidlertid bli fylt med innhold i løpet av våren så det er bare å lagre linken i bokmerkene dine og følge med utover våren.

Knut Erling er meget kunnskapsrik og en dyktig formidler og han kan tilpasse foredragene sine til de fleste behov, så jobber du i ett firma eller en organisasjon som kan tenke seg et inspirerende, lærerikt og underholdene foredrag så vil jeg på det sterkeste anbefale dere å ta kontakt med Knut Erling.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *