Slapper av i leiren, snart klar for tur

Om meg

Jeg, som står bak denne sykkeltur-bloggen,  er en mann som er født i februar i 1967. Bortsett fra en sykkeltur på Bornholm i 8-års alderen (sommeren 1975) hadde jeg aldri vært på sykkeltur. Derfor kom det som en overraskelse da jeg i 2007 – etter å ha å kommet over en nettside om sykling langs Kystriksveien – merket at dette var noe jeg hadde lyst til å prøve.

På det tidspunktet hadde jeg ingen sykkel og de siste 15 årene hadde jeg knapt rørt en sykkel. I mai 2007 kjøpte jeg meg sykkel, og svidde av et betydelig antall tusen kroner på det som jeg mente og trodde var nødvendig utstyr. Etter en liten måned med «trening» la jeg avgårde på sykkeltur og planen var selvfølgelig å sykle hele Kystriksveien – Det gikk heller dårlig.

Etter kun 55 km på sykkelen, i kupert terreng og i stekende varme, var jeg totalt tom for både krefter og motivasjon. Det endte derfor med at jeg tok toget hjem, og sykkelturen i 2007 varte dermed i totalt 8 timer.

Men selv om det ikke gikk helt som planlagt sommeren 2007 var lysten på sykkelturer fortsatt til stede. Sommeren 2008 gikk det bedre og jeg hadde en fantastisk tur langs Kystriksveien. Siden har det blitt flere sykkelturer og flere er under planlegging.

Her på bloggen min kan du lese om de turene jeg har vært på, mine erfaringer med forskjellig utstyr og mer eller mindre gode råd 🙂

God tur!
Med vennlig hilsen
Trygve Pløhn