Levanger – Berlin 2016

levanger-tyskland

I 2015 ble det ingen sykkeltur da jeg plagdes med langvarige og meget smertefulle betennelser i begge skuldre – og jeg ville derfor ta igjen det tapte med en litt lengre sykkeltur sommeren 2016.

Planen for sykkelturen sommeren 2016 var at det ikke var noen plan. Jeg skulle bare ta ting litt på sparket og være «på loffen» og sykle dit jeg hadde lyst til å sykle og så fikk veien og ruten bli til underveis. Da jeg startet turen viste jeg ikke at jeg skulle sykle til København eller Berlin – jeg hadde ingen faste planer om mål eller rutevalg. Jeg blogget daglig fra turen med flere oppdateringer pr. dag og ruten ble bestemt ut fra forslag og innspill fra de som fulgte turen her på bloggen og folk jeg møtte på veien. Da turen var ferdig hadde jeg syklet fra Levanger til Berlin (via noen omveier).

Turen startet på Levanger onsdag 22. juni 2016 og sluttet i Berlin onsdag 3. august 43 dager senere. Da hadde jeg syklet Levanger – Trondheim – Kristiansund – Ålesund – Bergen – Stavanger – Hirtshals (Danmark) – Skagen – Århus – Samsø – Kalundborg – København – Køge – Vordingborg – Nykøbing Falster – Gedser – Rostock (Tyskland) – Güstrow – Krakow am See – Waren – Neustrelitz – Fürstenberg/Havel – Oranienburg – Berlin.

Dette er turbloggen fra sykkelturen fra Levanger til Berlin og her finner du bilder, videoer og detaljert informasjon fra hver dag av turen.

Turbloggene fra mine tidligere sykkelturer finner du på bloggen under overskriften «Turer».

 

11 kommentarer til «Levanger – Berlin 2016»

 1. Ønsker deg masse medvind å en strålende tur 🙂
  Skal selv på langtur i sommer. Reiser om 6 dager (gleeeder meg ).
  Turen går gjennom Danmark,Tyskland,Østerrike og ned i Italia.
  Dette er min 3 langtur. Blir borte i 2 mnd :))
  Har aldri syklet i Norge,bare nedover.

  Ett godt råd : Ha det norske flagget på sykkelen (om du er utenlands) Da blir du stoppet av folk som vil prate med deg :))

  Soline :))

 2. Artig!
  Jeg kommer garantert til å følge blogger på denne turen også!
  Håper du får en fin tur!

 3. Det her høres ut som skikkelig kjernesunn galskap – sånn det skal være – bare reise ut, helt uten en egentlig plan. Jeg har vært på interrail 6 ganger, men aldri prøvd sykkel på tvers av Europa – det må nok testes en gang. Håper du har ordna deg litt bedre sykkel enn den du hadde sist jeg fulgte deg, i 2009 – det var noe billig ræl…

 4. Velkommen til Horten hvis du finner ut at du skal reise mot Kristiansand. Jeg gleder meg til å følge deg på en ny tur.

 5. Hej min ven☺ Jeg håber du får en eventyrlig tur!
  Du er altid velkommen her i København, hvis vejen bringer dig forbi.

 6. Havner du i England vil jeg anbefale et besøk i Norwich. Ikke bare har de verdens flotteste fotballag, men de har også en rekke kulturskatter som Norwich Cathedral, Norwich Castle, en rekke klassiske puber pluss mye mye mer. I området er også Great Yarmouth – en bortgjemt perle på Englands østkyst.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *