35 sykkelturer i verdens beste skiterreng – Hafjell – Øyerfjellet – Nordseter – Sjusjøen

Øyer Turskiløyper og sykkelentusiast Øyvind Wold, slapp i november 2019 en oppfølger til skibok-suksessen fra 2018, denne gangen om sykkelturer i det samme området. Tittelen er «35 sykkelturer i verdens beste skiterreng – Hafjell – Øyerfjellet – Nordseter – Sjusjøen».

Boken presenterer en rekke sykkelmuligheter i fjellet, fra Ringebu-grensa i nord til Ringsaker og Brøttum i sør. Turene har stor variasjon, her finner man både lette og krevende, flate og kuperte og både på grusveier, kjerreveier og stier.

-Fjellene øst og nord for Lillehammer er mest kjent for skiløypene sine. Tanken bak denne boken er å vise at sykkelmulighetene også er blant de beste i landet. Vi tror syklister på alle nivåer skal finne turforslag i denne boken å glede seg til, sier Øyvind Wold.

– Stiene i området er ganske overkommelige, så vi har valgt å inkludere en del stistrekk, særlig i det nordlige «uoppdagede» Øyerfjellet.

Hver tur har egen faktaboks, eget kart, og en QR-kode der man enkelt kan scanne turen og kart rett inn på smarttelefonen. Man finner også tips om besøksmål, serveringssteder, toppturer, utstyr og favoritt-turen til en rekke sykkel-profiler.

Med denne boka får man et bra verktøy for å utforske verdens beste skiterreng – men på sykkel!

Boken kom ut i november 2019, rett før vinteren. Nå er vi kommet til april 2020 og snøen holder på å tine, våren er ikke langt unna og snart er fjellet egnet for sykkelturer igjen.

Boken kan kjøpes her:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *