Cruisersykkel

Jeg har en nabo. Det er kanskje ikke så spesielt da det er svært mange i Norge som har en nabo, men min nabo er verdt å nevne fordi han er en flink nabo. Han er en sånn en som kan bygge ting. Det kan ikke jeg. Jeg kan ikke bygge ting. Jeg har aldri bygget noe i hele mitt liv. Men min nabo kan bygge ting. Han kan bygge ting av tre og betong og av jern, stål og metall. Min nabo er ikke så gammel. Han er mye yngre enn meg. Hadde han vært eldre er jeg sikker på at han hadde vært en av dem som bygde landet.

I vinter bygde min nabo en Cruisersykkel. Han bygde sykkelen av jern og metall og av rør han bøyde til selv. Materialkostnadene for rør og lakk kom på 500 kroner. Jeg er imponert.

Naboen har bygd denne Cruisersykkelen
Rammen har han bygd av rør han selv har bøyd til og sveiset sammen
Bredt sete og "cruiserstyre"
Håndbremsen passer flott inn i designet av styret
To hele sykkelkjeder måtte til for å få kraftoverføring til bakhjulet
This is a PJ Custom Design product

Min nabo, som kan bygge ting av tre og betong, og av stål, jern, metall og hva ellers det er mulig å bygge noe med, er Pål Joar Ertsaas.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *