På loffen 2016

I fjor ble det ingen sykkeltur da jeg plagdes med langvarig og meget smertefull betennelse i begge skuldre – så det har jeg tenkt å ta skikkelig igjen for i år.

Jeg har fått lov av min meget snille og forståelsesfulle kone å være borte hjemmefra i 2-3 måneder nå i sommer og den tiden skal brukes til å sykle på tur i Europa.

Tittelen på årets sykkeltur er «På loffen 2016» og det gjenspeiler egentlig hele planen for turen for det finnes nemlig ingen plan. Jeg tenker å ta ting litt på sparket og være «på loffen» og sykle dit jeg har lyst til å sykle så får veien og ruten bli til underveis. Jeg har tenkt å blogge daglig fra turen og de av dere som følger turen på bloggen nå i sommer kan også være med på å påvirke hvor turen går og hvilken vei jeg skal sykle – det er bare å komme med innspill i kommentarfeltet på bloggpostene jeg legger ut eller ved å bruke kontaktskjemaet her på bloggen.

Jeg starter turen i midten av juni (rundt 15-18 juni) og første strekning er fra Levanger (hvor jeg bor) og sørover langs kysten mot Bergen eller kanskje helt til Kristiansand. Jeg kan jo ta båt fra Bergen til England eller fra Kristiansund til Danmark – mulighetene er mange. Turen skal uansett gå ut av Norge.

Jeg skal planlegger som sagt å skrive daglige bloggoppdateringer fra turen der jeg skriver om stort og smått, utfordringer underveis, gleder og sorger, slit og gode dager, møter med mennesker og i det hele tatt mest mulig om det jeg opplever og hvordan jeg har det på turen. Det blir selvfølgelig også snak om turutstyr, sykkelutstyr og sykkelen og hvordan det fungerer underveis i turen.

Hvor turen går og hvilke rutevalg jeg tar er det opp til meg og dere som følger turen her på bloggen å bestemme underveis. Jeg håper derfor at mange vil følge meg på turen og at dere gjerne sprer budskapet (link til bloggen min) til venner og kjente så jeg får flest mulig innspill og ideer underveis i turen.

Her er linken dere gjerne kan kopiere og dele med alle dere kjenner – jeg trenger et spark i ræva for å komme meg på tur og jo flere som følger turen på bloggen jo vanskeligere blir det å sitte hjemme i sofaen 🙂

www.plohn.com/sykkelturer/?page_id=3747

Jeg håper det blir en fint tur 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *