Dag 18 (Hjemreise)

Da var turen over og vi tok i dag toget fra Bodø hjem til Levanger. Dette er heldigvis et regionaltog slik at man på forhånd kan bestille plass til syklene og dermed er sikker på å få dem med på toget (noe som dessverre kan være et problem på mange av NSB sine strekninger).

Toget gikk fra Bodø i 12-tiden og litt over klokken 22 på kvelden låste vi opp ytterdøren hjemme. Det er mye mer effektivt å reise med NSB enn å sykle, men å sykle Kystriksveien er utrolig mye mer morsomt og givende selv om det tar lengre tid.

Hjemturen fra Bodø til Levanger tar vi med NSB.
Hjemturen fra Bodø til Levanger tar vi med NSB.

Selv om det har vært kaldt (dette er første gang jeg har syklet Kystriksveien hvor jeg ikke har hatt på shortsen en eneste dag) og det var litt for tidlig i sesongen så mye var stengt, har vi likevel hatt en utrolig fin sykkeltur langs Kystriksveien. Vi har opplevd mye, sett mye fin natur, møtt mange hyggelige mennesker og ikke minst – spist meget godt.

Da turen startet var jeg utrent og mange kg for tung og kona hadde så og si nettopp lært seg å sykle. På tross av disse forutsetningene har turen gitt mersmak og vi har hatt en meget fin tur. Det viser bare hvor lite som egentlig trengs for å sykle denne strekningen. Det er slett ikke nødvendig å være Boason Hagen eller Hushovd for å sykle Kystriksveien.

Jeg hadde syklet Kystriksveien tre ganger før, men for kona var dette hennes aller første sykkeltur, og hun satte sånn pris på turen at hun allerede har begynt å spørre meg om hvor vi skal sykle på ferie neste år 🙂

Takk for turen.
Trygve & Maggie

 


  • Se også Waipoints fra turen på Track My Tour
  • Klikk [ her ] for å følge meg på Twitter
  • Klikk [ her ] for å følge Kystriksveien på Facebook

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *