India rundt – en sykkeltur på ca 8500 km

Knut Erling Wedul er jeg blitt kjent med gjennom interessen for tursykling. Vi har møttes noen få ganger og han overnattet hjemme hos meg på sin sykkeltur fra Nordkapp til Sør-Afrika i 2009 (han skrev da en omfattende tur-blogg som fortsatt er meget lesverdig selv om turen selvfølgelig er avsluttet for lenge siden).

I 2014 har Knut Erling flere spennende sykkelturprosjekter på gang. Han skal først sykle India rundt og deretter går turen til Amerika der han skal sykle sydover til han kommer til Brasil og fotball-VM. Han kommer til å blogge fra begge disse turene på sitt nye nettsted www.wedul.net

Indiaturen starter i Katmandu i Nepal onsdag 8. januar 2014 og i løpet 128 dager skal det sykles ca 8500 km (det tilsvarer noe slikt som å sykle Lindesnes – Nordkapp tre og en halv gang).

Knut Erling Wedul skal sykle rundt India og her på denne bloggen kan du følge turen
Knut Erling Wedul skal sykle rundt India og på bloggen hans kan du følge turen

Nå når jeg skriver dette blogginnlegget er Knut Erling akkurat reist fra Oslo på vei til Katmandu og det er foreløpig ikke så mye innhold på bloggen hans ennå, men kjenner jeg Knut Erling rett (og det tror jeg at jeg gjør), så kommer det til å komme mange artige, interessante og spennende blogginnlegg her. Jeg tror også at bloggen kommer til å bli oppdatert forholdsvis ofte og jeg anbefaler herved alle å følge sykkelturen rundt India på bloggen hans.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *