Sykkelopplevelser (Norge rundt sommeren 2016)

Jeg har flere ganger tidligere tipset om bloggen «Sykkelopplevelser» som Lars Erik Sira står bak. Det ligger også en permanent link til bloggen hans i «Sykkel- og sykkelturblogger» seksjonen her på min blogg (teksten fortsetter under bildet).

Lars Erik Siras blogg - SYKKELOPPLEVELSER
Lars Erik Siras blogg – SYKKELOPPLEVELSER

Når jeg nå igjen skriver et blogginnlegg om Lars Eriks blogg så er det fordi han nå i sommer skal bruke tre måneder på å sykle 5500 km Norge rundt og det er en tur jeg mener alle som er interessert i tursykling bør følge med på. Jeg vil derfor gjerne gjøre alle som leser min blogg oppmerksom på dette slik at de som har lyst (og det gjelder vel de fleste) kan følge Lars Erik på tur nå i sommer  🙂

Lars Erik Sira kommer til å dele turen sin både på bloggen og på Facebook-siden «Lars Erik sykler Norge rundt» så det er bare å hoppe innom Facebook og like siden hans. Lars Erik er flink til å formidle det han opplever så jeg er sikker på at dette kommer til å bli meget bra.

Facebooksiden som Lars Erik har satt opp. Her kan du også følge turen hans rundt i Norge i sommer. Bare klikk på bildet.
Facebooksiden som Lars Erik har satt opp. Her kan du også følge turen hans rundt i Norge i sommer. Bare klikk på bildet.

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *