Levanger – Berlin 2016 – Dag 16

(05:00) Etter bare 2-3 timers søvn står jeg nå her på Hurtigrutekaia i Måløy og venter på Hurtigruten. Det er avreise kl 05:45 så det er nok ikke lenge til den klapper til kai.

Været er grått og trist med regn og lavt skydekke så jeg er i og for seg glad for at jeg ikke skal sykle i dag men sitte på Hurtigruten to stopp ned til Bergen. Er framme i Bergen kl 14:30 i ettermiddag i følge ruteplanen.

(05:15) Der kommer den.
(05:15) Der kommer den.
(05:20) Jeg skal være med Polarlys til Bergen.
(05:20) Jeg skal være med Polarlys til Bergen.
(05:35) Sykkelen er ombord
(05:35) Sykkelen er ombord…
(05:43) ... og jeg har funnet meg en stol med utsikt på øverste dekk.
(05:43) … og jeg har funnet meg en stol med utsikt på øverste dekk.

(05:45) Da er jeg på vei mot Bergen med Hurtigruten Polarlys. Avgang fra Måløy var presis etter rutetabellen kl 05:45. Fikk ikke nok søvn i natt og er veldig trøtt og uopplagt nå på morgenen. Skal heldigvis ikke gjøre så mye annet i dag enn å slappe av og nyte turen.

(08:30) Da passerer vi det karakteristiske Stabben Fyr utenfor Florø. Fyret ble satt i drift i 1867.

(08:30) Stabben Fyr
(08:30) Stabben Fyr
Stabben Fyr
Stabben Fyr (foto hentet fra Google)

(14:30) Etter en lang avslappende tur med Hurtigruten hvor tiden stort sett ble brukt til å sitte i en stol og småsove, lese litt eller se på utsikten, er jeg nå fremme i Bergen. I morgen setter jeg meg på sykkelen igjen og starter på turen mot Stavanger. Tiden frem til da skal jeg bruke på å prøve å få kjøpt sykkelhansker, bagasjestrikk og en del andre småting som er gått i stykker eller blitt borte på veien og må erstattes.

(14:30) Framme i Bergen.
(14:30) Framme i Bergen.

(17:25) Har vært på postkontoret og kjøpt meg en eske. Må sende hjem ting. Har med meg for mye.

(17:25) Må sende hjem ting. Har med meg litt for mye.
(17:25) Må sende hjem ting. Har med meg litt for mye.

I dag kom jeg hit (se kartet nedenfor).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *