The Bike Touring Survival Guide

«The Bike Touring Survival Guide» er skrevet av Friedel og Andrew Grant. Det er et Kanadisk par som har en stor lidenskap for sykkelturer. De har syklet over 60 000 km gjennom 33 land, inkludert en sykkeltur jorden rundt. Underveis har de naturlig nok lært mye om det å være på sykkeltur, hva som fungerer og ikke fungerer, og det har de skrevet en 243 siders bok om. I tillegg til sine egne erfaringer har de også hentet inn erfaringer fra mer enn 50 andre erfarne sykkelturister.

The Bike Touring Survival Gude av Friedel og Andrew Grant
The Bike Touring Survival Gude av Friedel og Andrew Grant

Dette er en bok som er skrevet av folk som har meget stor erfaring med sykkelturer verden over. Det er ikke en reiseskildring, men en «tips, triks og gode råd» bok hvor de villig deler ut av sin store erfaring om det å være på tur, bruk av utstyr, hva som duger og hva som ikke holder mål.

Boken er godt skrevet på et lettforståelig engelsk, og den inneholder massevis av gode råd, tips til utstyr, hva man kan gjøre i krisesituasjoner, pakkelister og mye mye mer. Jeg har kun syklet litt i Norge og har ikke all verdens erfaring i temaet, men i de tema og hendelser hvor jeg kan sammenligne bokens innhold med egne erfaringer, ville jeg gitt de nøyaktig de samme råd som Friedel og Andrew gir i denne boken.

Man trenger ikke være langdistansesyklist for å ha glede av denne boken, det er nok at man bare kanskje har lyst til å sykle en tur en gang i framtiden. Boken fungerer godt både som inspirasjon og til hjelp i praktiske situasjoner (utstyrsvalg m.m.).

Du kan laste ned en gratis forhåndsvisning av boken hvor du får tilgang til de 12 første sidene av boken.

Den elektroniske utgaven av boken (som finnes i formatene PDF, mobi, ePub) koster kun 5,00 Euro (ca. 38,00 norske kroner) og det syns jeg er billig for denne boken. Det er også mulig å bestille boken i papirformat for de som ønsker det (papirutgaven koster 13,50 Euro). Både den elektroniske utgaven og papirutgaven av boken kan bestilles [ her ].

Min vurdering av «The Bike Touring Survival Guide»: Terningkast 5

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *