Rocky (tegneserie av Martin Kellerman)

Dette lesetipset har i og for seg lite å gjøre med tursykling men humor er også en viktig ingrediens på sykkelturer, så sånn sett passer dette tipset veldig godt inn her likevel. Martin Kellermans selvbiografiske tegneserie Rocky der han utleverer seg selv og sine omgivelser i tegneseriestriper er noe av det morsomste jeg leser. Men dette er ikke bare morsomt og navlebeskuende, Kellermans refleksjoner på ting og tang setter i gang tankevirksomhet hos meg som gjør at jeg ofte ender opp med å se ting på en litt annen måte og med litt andre holdninger, enn det jeg gjorde før jeg leste stripen.

Nedenfor følger et par eksempler på «Rockys» betraktninger – begge tilfeldigvis sykkelrelaterte 🙂

(teksten fortsetter under bildene)

rocky01

 


 

rocky02

Jeg gir Rocky terningkast  terning06

Rocky kan du lese på dagbladet.no, men skal du ut tur og vil ha med deg Rocky i sykkelvesken kjøper du bøkene på Tronsmo.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *