Årets sykkeltur starter onsdag 22. juni – det er nå hugget i stein :-)

Det har vært litt fram og tilbake i forhold til når jeg skal starte på årets sykkeltur. Av forskjellige grunner så har det ikke vært mulig å dra så tidlig som jeg opprinnelig tenkte meg.

Selv om kona skal være igjen her hjemme og fikser det meste mens jeg er borte, er det likevel en del praktiske ting jeg må få unnagjort før jeg drar, og det har tatt litt lenger tid enn jeg hadde regnet med.

Nå begynner det å gå seg til og når jeg nå får mandag og tirsdag til uka til å få unnagjort det siste så er det – bank i bordet – ikke lenger noe som står i veien for å komme seg av gårde på tur, og dermed så kan jeg nå slå det fast. Ja, jeg kan rett og slett hugge det ut i stein:

Årets sykkeltur «På loffen 2016» starter onsdag 22. juni

… og så håper jeg at det blir en fin tur og at jeg blir borte i 2-3 måneder 🙂

For at det skal bli en fin tur trenger jeg hjelp av dere som følger meg på bloggen. Jeg vet ikke hvor jeg skal dra eller hva jeg skal oppleve, så jeg håper dere vil hjelpe meg med tips og råd underveis i turen. Dere vil da i høyeste grad være med på å påvirke/bestemme hvordan turen skal utvikle seg og hvor jeg skal dra. Jeg skal prøve å blogge daglig så det er fint om dere kommer med innspill og tips i kommentarfeltene på de daglige bloggpostene.

Det kan være at dere har lokalkunnskap og vet at jeg nå sykler i nærheten av noe jeg burde stikke innom og se nærmere på, kanskje vet dere om en alternativ vei hvor det er bedre å sykle, en by eller et område jeg bør besøke, i det hele tatt – alt av tips og råd vil jeg sette meget stor pris på.

Den første litt løse plan er å følge kysten sørover fra Trondheim til Kristiansand og deretter over til Danmark … men akkurat hvilken rute og hvilke veier jeg skal sykle vet jeg ikke ennå. Det eneste som er helt sikkert er at turen begynner nå førstkommende onsdag.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *