Levanger – Berlin 2016 – Dag 2

(08:40) Sliter litt med å få sove i teltet. Jeg er jo blitt så gammel at jeg må ligge meget komfortabelt for å sove og teltet og liggeunderlaget er bra men ikke som sengen hjemme. Håper det er en  tilvenningsprosess og at det går seg til. 

Det blir en rolig start på dagen. Det er et strålende vær i dag og snart er kaffen klar 🙂

Da er det straks kaffe
Da er det straks kaffe
Rolig start på dagen
Rolig start på dagen

(10:50) Da er campen og sykkelen  pakket og turen får nå videre mot Trondheim. Så får vi se hvor langt vi kommer i dag 🙂

Sykkelen er pakket og klar for dagens tur.
Sykkelen er pakket og klar for dagens tur.

(12:28) Er på Hell nå. Det er tung å sykle i dag også selv om det ikke går like mye opp å ned. Nå er det bare 33 km til Trondheim.

Sykkelskilt er en fin ting. 33 km til Trondheim via 'E6 ruta'
Sykkelskilt er en fin ting. 33 km til Trondheim via ‘E6 ruta’

(13:45) Trenger jo ikke være helt Lars Monsen og kun spise det man har slått ihjel med sine egne hender. Når man sykler forbi en cafe er det lov å stoppe der og spise hvis man har lyst til det.

Stoppet på Cafe Rampa for å spise litt
Stoppet på Cafe Rampa for å spise litt

(16:52) Ja da var jeg framme i Trondheim og selv om jeg kun har syklet 44,67 km i dag syns jeg det har vært en tung dag. Jeg har derfor bestemt meg for å avslutte dagens etappe nå og slå opp camp og fortsette i morgen.  Campen har jeg slått opp på rom 345 på Royal Garden Hotell. Det er jo litt råflott å leie seg inn på hotell når man sleper med seg telt og hengekøye for å overnatte i men det har jeg rett og slett gjort fordi jeg syns jeg fortjener det 🙂

Royal Gården - et sykkelvennlig hotell
Royal Gården – et sykkelvennlig hotell

I dag kom jeg hit…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *