Levanger – Berlin 2016 – Dag 3

(08:05) Har sovet som en stein i 10 timer i natt. Våknet til blå himmel også i dag. Blir en rolig start på dagen. Starter med en god hotellfrokost. I dag skal jeg sykle videre sørover mot Orkanger – men først mat 🙂

Fin start på dagen
Fin start på dagen

(09:50) Jeg syns jo at folk kikket veldig merkelig på meg da jeg spankulerte rundt i frokostsalen i morges… det var det en grunn til skulle det vise seg.

Nå skal jeg bare pakke og sjekke ut, så går sykkelturen videre sørover, men det blir uten shortsen for den ryker i søpla 🙂

(10:56) Etter å ha kjørt meg fast noen ganger ved å prøve å ta noen snarveier ut av Trondheim fant jeg ut at jeg skulle slutte å være smart og bare rett og slett følge skiltingen. Det gjorde det litt enklere 🙂

Det er godt skiltet ut av Trondheim.
Det er godt skiltet ut av Trondheim.

(11:45) Da fikk jeg fyllt på drikketermosen med kaffe og fikk kjøpt meg en iskald Fanta og en vaffel på Essostasjonen her på Heimdal så nå er det bærre lekkert – for kaffe må jeg ha.

Det tok tre kaffekopper å fylle termosen... Fikk en gratis :-)
Det tok tre kaffekopper å fylle termosen… Fikk en gratis 🙂

(12:12) Det er mye hjelpsomme folk langs veien. Da jeg sto i et veikryss og lurte på hvilken vei jeg skulle ta stoppet det en hyggelig kar og lurte på om jeg trengte hjelp. Det var Trond Ivangen og han var lokalkjent og kunne fortelle meg i detalj hvor det var lurt å sykle. Takk for hjelpen Trond.

Trond Ivangen - en hyggelig og hjelpsom fyr.
Trond Ivangen – en hyggelig og hjelpsom fyr.

(13:09) Noen km syd for Trondheim traff jeg denne turens første langtursyklist. Det var tyskeren Andy Krause. Han har vært på tur i syv uker og er på vei nordover mot Nordkapp. Han passerer Levanger om en dag eller to så vær gjestfri hvis du møter ham. Inviter ham på middag eller tilby ham noen kvadratmeter plen så han kan sette opp teltet.

Andy Krause - tysk langtursyklist
Andy Krause – tysk langtursyklist
(15:16) Tid for en liten matbit. Busskur er godt egnet til en pause.

Tid for litt mat og en liten pause.
Tid for litt mat og en liten pause.

Denne sto rett ved siden av busskuret. Er det noen som kan fortelle meg hva som står der og hva det er for en minnebauta?

Hva er denne reist til minne for.
Hva er denne reist til minne for.

(16:48) Da er jeg kommet frem til Orkanger, hovedmålet for i dag. Nå skal jeg fylle opp med mat og vann og så må jeg begynne å lete etter en plass å overnatte.

Fant ikke noe navneskilt for Orkanger så dette får duge.
Fant ikke noe navneskilt for Orkanger så dette får duge.

(19:00) Da dukket det opp en campingplass og det passet meget bra for nå var jeg sliten og klar til å ta kveld. Teltplassen kostet kun 50 kroner og da har jeg fått en av de fineste teltplassene jeg noen gang har hatt. Bare sjekk bildene 🙂

Kveldens teltplass
Kveldens teltplass
Kveldens teltplass
Kveldens teltplass
Kveldens teltplass
Kveldens teltplass

Det var ikke noe gøy å sykle E39 og det må jeg dessverre gjøre igjen i morgen. Det gruer jeg meg til. Her er en liten videosnutt med noen inntrykk fra i dag.

Det ble 63,41 km i dag.

(21:27) Sitter her mett og fornøyd og kikker utover sjøen og forstår at jeg burde ha tatt med fiskestangen for det vaker over alt.

Teltet har jeg slått opp her

6 kommentarer til «Levanger – Berlin 2016 – Dag 3»

  1. Hei Trygve! Min mor kommer fra Viggja, og gården ligger 200 meter fra støtta om Viggjaætten! God tur videre! 🙂

  2. Flott tur, trenger du å få vasket noe klær i Kristiansund, ta gjerne kontakt. Hilsen Jan Frode

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *