Levanger – Berlin 2016 – Dag 5

(04:12) Har sovet godt i natt men alt for kort. Våknet nå i 4-tiden av at jeg frøs og var kald og når man er på tur er det jo ikke bare å stjele dyna til kona eller å skru opp temperaturen. Jeg måtte stå opp og hoppe og røre meg litt med det resultat at jeg nå er god og varm men lys våken. Det er litt for tidlig. Skulle gjerne hatt en 2-3 timer til med søvn.

Det er fortsatt en grå sky av knott her så å lage mat, kaffe eller oppholde seg lenge utenfor myggnettingen er uaktuelt. Jeg ligger vel egentlig og motiverer meg til å få pakket leiren så fort som mulig, skiftet klær og komme meg unna dette knotthelvetet. Får finne meg en plass langs veien å lage kaffe og spise frokost for det kan jeg ikke gjøre her. Her er det jeg som blir frokosten 🙂

Ligger og prøver å motivere meg til å gå ut og møte knotten og få pakket leiren og kommet meg bort herfra.
Ligger og prøver å motivere meg til å gå ut og møte knotten og få pakket leiren og kommet meg bort herfra.
(04:51) Da har jeg fått samlet tingene og flyktet ned på veien så får jeg stå nedpå her og pakke og skifte klær - er takknemlig for at det ikke regner :-)
(04:51) Da har jeg fått samlet tingene og flyktet ned på veien så får jeg stå nedpå her og pakke og skifte klær – er takknemlig for at det ikke regner 🙂
(05:20) Det var jo nesten like mye knott nedpå veien som oppe i skogen så det å få pakket og skiftet klær var et lite mareritt. Nå har jeg funnet meg et busskur der jeg skal lage meg frokost - instant nudler. Har veldig lite vann igjen. Bare noen dl og det bekymrer meg litt. Vet ikke hvor jeg kan få fylt opp vann neste gang.
(05:20) Det var jo nesten like mye knott nedpå veien som oppe i skogen så det å få pakket og skiftet klær var et lite mareritt. Nå har jeg funnet meg et busskur der jeg skal lage meg frokost – instant nudler. Har veldig lite vann igjen. Bare noen dl og det bekymrer meg litt. Vet ikke hvor jeg kan få fylt opp vann neste gang.
Frokost :-)
Frokost 🙂

(06:15) Det ordnet seg med vann. Var en hyggelig dame som var ute og gikk morgentur som stoppet meg for å prate litt og hun bodde rett i nærheten så da fikk jeg vann av henne.

Da fikk jeg fyllt opp vannflaskene med friskt fjellvann.
Da fikk jeg fyllt opp vannflaskene med friskt fjellvann.
(06:45) Det er ikke akkurat utrivelig å sykle langs fjorden her på morgenen. Er helt alene på veien også :-)
(06:45) Det er ikke akkurat utrivelig å sykle langs fjorden her på morgenen. Er helt alene på veien også 🙂

(07:40) Da skal jeg snart ut på denne sykkelturens første fergetur.  Det er vist noen tuneller som det ikke er lov å sykle i så Google råder meg til å ta veien via Tustna og det rådet følger jeg.

Videre rute inn mot Kristiansund
Videre rute inn mot Kristiansund

På fergekaien ligger Vorpå Røkeri. Olav Wågsand var tidlig på jobb og jeg fikk meg en hyggelig snakk med ham. Han ga meg også et stykke delikat einerrøkt laks som jeg skal ha på brødskiven senere i kveld.

Fergekaien og Vorpå Røkeri
Fergekaien og Vorpå Røkeri
Olav Wågsand
Olav Wågsand

Fergen går 08:40 så da blir det å sitte å vente litt her.

(10:56) Tror ikke at det blir noen lang dag i dag. For den minste lille bakke må girskifteren stå i denne posisjonen. Finnes ikke noe sprut i bena i dag.
(10:56) Tror ikke at det blir noen lang dag i dag. For den minste lille bakke må girskifteren stå i denne posisjonen. Finnes ikke noe sprut i bena i dag.

(11:45) Og da dukket plutselig Nothaugen Fiskecamping opp og her fikk jeg leid meg en liten hytte til en fornuftig pris så da blir det å få tatt seg en dusj, slappe av, lese litt og sove. Det ble dermed bare 34,8 km i dag og tidlig kveld. I morgen fortsetter jeg inn til Kristiansund.

En hyggelig liten hytte. Her blir det greit å være til i morgen.
En hyggelig liten hytte. Her blir det greit å være til i morgen.

(17:50) Har ligget i hytta og slappet av og lest noen timer. Ute regner det men det gjør ingenting. Jeg var litt sulten så jeg fikk lyst til å smake på den einerøkte laksen jeg fikk av Olav Wågsand tidligere i dag. Og den laksen var rett og slett kjempegod. Jeg har spist hele stykket jeg fikk og kunne gjerne spist mer 🙂

Da er det på tide å smake på laksestykket jeg fikk tidligere i dag.
Da er det på tide å smake på laksestykket jeg fikk tidligere i dag.
Det var kjempegodt. Rett og slett snadder.
Det var kjempegodt. Rett og slett snadder.

(21:30) Jeg må si at det er vanvittig bra service her på campingen. Jeg har gått tom for mat da jeg ikke har sett en dagligvarebutikk siden Orkanger og ble nå i kveld kjørt av eieren av campingen, Hans Kristian Sæternes, til en åpen Best stasjon så jeg fikk kjøpt inn litt matvarer. Det syns jeg var meget fint gjort. Service på høyeste nivå 🙂

Hit kom jeg i dag.

Én kommentar til «Levanger – Berlin 2016 – Dag 5»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *