Levanger – Berlin 2016 – Dag 6

(09:20) Ja nå har jeg ihvertfall tatt igjen for tapt søvn i går og i forgårs – har sovet i 10 timer 🙂

Uthvilt og fornøyd :-)
Uthvilt og fornøyd 🙂

I dag regner det så det kommer til å bli en våt dag. Det gjør ikke så mye. Planen for dagen er å sykle inn til Kristiansund. Men det blir senere. Nå skal jeg først ha en meget rolig start på dagen med kaffe og frokost og så blir det avreise sånn etter hvert – jeg har det jo ikke travelt 🙂

(11:05) Har pakket og ryddet hytten og er egentlig klar for avreise men så gikk været over fra lett yr til høljregn så jeg drøyer den litt for å se om det gir seg. Leser litt på Kindlen mens jeg venter. Holder på med en bokserie av Simon Scarrow om livet i de romerske legioner rundt år 50. Lettlest, interessert og spennende. Jeg leser nå – Ørnen og ulvene –  den fjerde boken i serien. 

Venter på at regnet skal gi seg litt. Syns selv at Kindle er noe av det smarteste jeg har med på tur
Venter på at regnet skal gi seg litt. Syns selv at Kindle er noe av det smarteste jeg har med på tur.

(11:50) Nei regnet fortsetter å pøse ned så jeg kan likegodt ha meg avgårde. De tyske fisketuristene her på campingen sto bare og ristet på hodet da de så at jeg hadde tenkt meg å sykle videre i regnet – men regn er en del av det å være på sykkeltur så jeg kan ikke la det stoppe meg. Dessuten skal jeg ligge på hotell i natt så det gjør ikke noe om jeg blitt litt våt 🙂

(13:55) Endelig en åpen dagligvarebutikk. Det begynner å bli noen dager siden damen på Ellingstua fortalte meg at det var 30 minutter til nærmeste matbutikk. Det  vil jeg påstå var tidenes feilinformasjon.

Hipp, hurra, en åpen dagligvarebutikk :-)
(13:55) Hipp, hurra, en åpen dagligvarebutikk 🙂
c
COOP butikken har en liten kaffekrok. Sånne plasser er gull verdt når været er litt smådårlig. Fint å ta en liten pause og få varmet seg litt.
Kaffen her var gratis men sjokoladen betalte jeg for. Turens første Kvikk Lunsj.
(14:10) Kaffen her var gratis men sjokoladen betalte jeg for. Turens første Kvikk Lunsj.
(14:15) Skal jeg fortelle dere en hemmelighet? SealSkinz vanntette sykkelhansker er Ikke vanntette. Etter en time var det som å ha tullet to klissvåte kopphånduker rundt hendene.
(14:15) Skal jeg fortelle dere en hemmelighet? SealSkinz vanntette sykkelhansker er IKKE vanntette. Etter en time var det som å ha tullet to klissvåte kopphånduker rundt hendene.
(15:26) Jeg nådde fergen med perfekt timing. Fem minutter før avgang :-)
(15:26) Jeg nådde fergen med perfekt timing. Fem minutter før avgang 🙂
(15:32) Her står sykkelen godt. Nå er det bare 10-15 km sykling igjen til Kristiansund
(15:32) Her står sykkelen godt. Nå er det bare 10-15 km sykling igjen til Kristiansund. 
 
(17:15) Etter en lang dag i regnvær er jeg nå kommet frem til Kristiansund og har fått sjekket inn på Hotell Kristiansund. Først fikk jeg et rom helt uten utsikt der jeg bare så rett inn i veggen på nabobygningen og da jeg ba pent om å få et rom med utsikt – siden jeg skal være her i to dager – fikk jeg beskjed om at det var dessverre ikke noe ledig. Så da måtte jeg ta fram mitt hemmelige våpen: Jeg ba ekstra, ekstra pent. Og etter at resepsjonsdamen hadde bedrevet litt klikketiklikk på tastaturet og sett tankefull på skjermen så var det plutselig et rom med utsikt ledig likevel – og det fikk jeg 🙂 
Så fikk jeg et rom med utsikt. Her skal jeg være i to dager.
Så fikk jeg et rom med utsikt. Her skal jeg være i to dager.
Det ble 39,2 km i regnvær i dag.
Det ble 39,2 km i regnvær i dag.

Jeg tar hviledag i morgen og fortsetter først videre fra Kristiansund på onsdag så om det er noen herfra som følger bloggen min og har lyst til å kjøre meg litt rundt og vise meg byen i morgen ville det vært veldig hyggelig 🙂

Nå skal jeg ha meg en lang varm dusj og få på meg noe «rent»  tøy og så skal jeg se EM kampen England – Island i kveld . Heia Island!

Én kommentar til «Levanger – Berlin 2016 – Dag 6»

  1. Ser fram til oppdatering fra Kristansund. Fantastisk pen by? Sjøl har jeg til gode å ta Sundbåten mellom Kirkelandet, Gomalandet, Innlandet og Nordlandet☺️ Nordmørskafeen eksisterer den enda? Isåfall har dem blainnaball kvar tirsdag. Håper det fortsatt er sånn?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *