Levanger – Berlin 2016 – Dag 8

(08:00) Da er det på tide å sykle videre. Dagens store mål er Atlanterhavsvegen. Jeg må starte dagen med en busstur da det ikke er lov å sykle Atlanterhavstunellen men først skal jeg spise frokost, pakke og sjekke ut av hotellet. Været i dag kunne ikke vært bedre. Strålende sol og blå himmel. Tror det blir en meget bra dag i dag 🙂

Bildet er tatt ut av vinduet på hotellrommet mitt nå nettopp. Været er strålende.
Bildet er tatt ut av vinduet på hotellrommet mitt nå nettopp. Været er strålende.
Må ta bussen gjennom Atlanterhavstunellen.
Må ta bussen gjennom Atlanterhavstunellen.

(10:42) Da er jeg kommet meg gjennom tunnellen og skal bare laste opp sykkelen før jeg starter å sykle mot Bud. Det kommer forøvrig en meget spennende videosending på bloggen senere i kveld: Atlanterhavstunellen minutt for minutt 🙂

(10:46) Skal bare pakke sykkelen og komme meg avgårde.
(10:46) Skal bare pakke sykkelen og komme meg avgårde.

(13:15) Her har jeg hatt lyst til å sykle i mange år og nå har jeg endelig gjort det 🙂

Atlanterhavsvegen har vært et høydepunkt på turen. Utrolig flott her.
Atlanterhavsvegen har vært et høydepunkt på turen. Utrolig flott her.

20160629_125035

20160629_125419

20160629_131234

20160629_131401

(14:45) Plutselig åpnet alle himmelens sluser seg. Nådde å ta tilflukt på samvirkelaget på Farstad før jeg ble alt for våt.  Venter litt her. Regnet gir seg snart.

(15:35) Gravhauger ved Hustadvika.

Gravhauger - mon tro hvem som ligger her?
Gravhauger – mon tro hvem som ligger her?

(16:50) Da er jeg kommet frem til Bud etter 59,38 km med fantastisk sykling. Det er vel ingen overdrivelse om jeg sier at i dag har vært den beste dagen på sykkelen så langt. Atlanterhavsvegen var flott men resten av ruta har også vært veldig bra. Har også hatt tendenser til medvind 🙂

Har leid teltplass på Bud Pluss Camp og skal nå bare sette opp teltet, dusje og skifte klær og få laget meg litt mat.

Kveldens teltplass
Kveldens teltplass

(17:30) Auda. Mitt superdyre Exped Syntmat liggeunderlag løsnet i lamineringen nå plutselig da jeg satt på det og nå er en av cellene dobbelt så tykk som den skal være. Det er ikke bra for det betyr at det er ubehagelig å ligge på. Det er rett og slett skuffende. Dette er et dyrt liggeunderlag som jeg kjøpte i vinter nettopp for å bruke det på denne turen og så går det i stykker etter bare 2-3 netter. Liggeunderlaget er kjøpt på amfibi.no og jeg har sendt dem en mail nå i kveld for å høre hva vi kan gjøre med dette – det er jo en garantisak men det hjelper meg lite om de sender et nytt liggeunderlag hjem til meg for jeg er ikke hjemme på mange uker og trenger jo liggeunderlaget nå mens jeg er på tur.

Lamineringen har gitt etter slik at en av cellene midt på er dobbelt så stor som den skal være.
Lamineringen har gitt etter slik at en av cellene midt på er dobbelt så stor som den skal være.

(19:10) OK, så blir det ikke gourmetmat hver dag 🙂

Gidder ikke noe avansert i dag :-)
Gidder ikke noe avansert i dag 🙂

Inspirert av NRK kommer her en superspennende produksjon/videosnutt. Mine damer og herrer jeg presenterer: «Atlanterhavstunellen minutt for minutt».

I dag syklet jeg hit (se kart)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *