Levanger – Berlin 2016 – Dag 9

(06:20) Ja det er en ikke så helt liten krise etter at det oppblåsbare liggeunderlaget ble ødelagt i går. Jeg prøvde å ligge på det men det var som å ligge på en ballong, jeg skled bare av. Så i natt ga jeg opp og pakket det sammen og har deretter prøvd å sove på det tynne skumplast liggeunderlaget som jeg  også har med. Det er jo egentlig kun med for å ligge under det oppblåsbare liggeunderlaget så det ikke så lett går hull på det. Men i natt måtte jeg altså klare meg med det og det har ikke fungert. Jeg sliter med betennelse i begge skuldre og er avhengig av å ligge noenlunde komfortabelt. Det har jeg ikke gjort i natt. Det har vært helt umulig å finne en komfortabel måte å ligge på og jeg har knapt sovet.

Jeg er langt fra uthvilt etter en natt med dårlig søvn.
Jeg er langt fra uthvilt etter en natt med dårlig søvn.

Det at jeg nå ikke har et liggeunderlag jeg får til å sove på gjør at jeg ligger her og revurderer planene for de neste dagene. Jeg hadde opprinnelig tenkt meg å øyhoppe og dra ut til Ona Fyr og bruke noen dager på det men det krever jo at jeg får sove i teltet – noe jeg ikke gjør uten et ordentlig liggeunderlag. Så nå vurderer jeg i stedet korteste vei inn til en by der jeg kan få skaffet meg ett nytt liggeunderlag.

Jeg får ligge å tenke på det en stund. Ute regner det så jeg gidder ikke pakke ned campen ennå.

Liker forøvrig heller ikke værmeldingen for de neste dagene som stort sett sier at det skal komme regn, regn og mere regn i dagesvis.

Jeg opplever alltid at humøret svinger veldig når jeg er på sykkeltur. Fra å være helt ovenpå og nesten euforisk glad etter å ha hatt noen gode dager i sol og flotte omgivelser med god sykling til å være helt nede i kjelleren etter dager med regn og dårlig søvn. Nå ser det ut til at jeg kommer til å oppholde meg i kjelleren noen dager.

(08:50) amfibi.no har allerede responderte på mailen jeg sendte dem i går og vil sende et nytt liggeunderlag som jeg kan plukke opp på veien. Nå må vi bare få avtalt det praktiske på hvordan vi gjør det og hvor de skal sende det. Det var kjapp respons syns jeg og MEGET GOD kundeservice 🙂

Men det blir jo noen dager uten liggeunderlag uansett så det spørs om det blir mye hytteovernatting de neste dagene 🙂

Ute regner det fortsatt – lager meg litt kaffe.

... og om litt er kaffen klar.
… og om litt er kaffen klar.

(10:35) Da er campen pakket og nå går turen videre til Hollingen.

(10:
(10:30) Sykkelen er pakket og nå går turen videre.

(13:34) Av en eller annen grunn er det fryktelig tungt å sykle i dag. Det burde ikke være det for det er rimelig flatt. Har syklet 25 km nå og det føles som det dobbelte. Måtte ta en stopp her og få handlet litt mat. Det er den siste butikken på lenge.

Siste butikk på lenge. Må benytte sjansen til å handle litt mat.
Siste butikk på lenge. Må benytte sjansen til å handle litt mat.
Framme på fergekaien over til Aukra.
Framme på fergekaien over til Aukra.

(15:50) Da er jeg kommet frem til fergekaien over til Aukra. Fergen går 16:15. Været er fortsatt veldig bra. Det har det vært stort sett i hele dag.

(16:30) Hva er dette?

Hva i alle verdens dager er det her for et tre? Jeg har aldri sett noe sånt før.
Hva i alle verdens dager er det her for et tre? Jeg har aldri sett noe sånt før.

(17:10) Det ble 49,2 km i dag. Siden jeg ikke har liggeunderlag har jeg leid meg et rom på Aukra Hotel. Nå er det dusj og mat som står på programmet. Deretter blir det bare å slappe av for jeg syns det har vært tungt i dag og er rimelig sliten. I morgen går turen videre ut til Ona Fyr.

I dag kom jeg hit (se kart)

Én kommentar til «Levanger – Berlin 2016 – Dag 9»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *