Levanger – Berlin 2016 – Dag 10

(06:30) I dag blir det ikke så mye sykling, men mest ferge. Jeg tar først fergen ut til Ona Fyr og blir der i rundt tre timer før jeg tar fergen til Finnøy der jeg skal overnatte. For å nå det må jeg ta den første fergen som går herfra Aukra i dag og det er et lite stykke å sykle til fergekaien så jeg må tidlig avsted – men først frokost og kaffe.

(07:50) Da har jeg sjekket ut fra hotellet og skal straks starte den lille 6-7 km sykkelturen til fergekaien. Været er fint. Lettskyet og lite vind. Regnet som de meldte skulle komme i bøtter og spann de siste dagene har jeg ikke sett noe til – så der har jeg brukt unødvendig energi på å gå og grue meg helt unødvendig 🙂

(07:50) Klar for avreise.
(07:50) Klar for avreise.

(08:35) Feilberegnet tiden litt og er framme på Småge ferjekai en hel time før fergen går. Det har ikke noe å si for været er fint og omgivelsene fantastiske så det skal gå helt fint å vente en time her 🙂

Framme på Småge ferjekai - en time for tidlig :-)
(08:35) Framme på Småge ferjekai – en time for tidlig 🙂
(09:20) Da er jeg kommet ombord på fergen.
(09:20) Da er jeg kommet ombord på fergen.
(09:50) På vei mot Ona.
(09:50) På vei mot Ona.
(11:10) Ona Fyr
(11:10) Ona Fyr
(12:50) Lunsj på Ona Havstuer
(12:50) Lunsj på Ona Havstuer

(15:00) Da går oppholdet her på Ona mot slutten. 3-4 timer går fort når man hygger seg, og hygge meg har jeg gjort i høyeste grad. Ona er en helt unik plass og de som ikke har vært her bør absolutt ta turen ut hit. Jeg har også vært ekstremt heldig med været – sol og blå himmel. Det er ikke alle dager her ute som er sånn. Nå er det bare en halvtimes tid til fergen går videre til Finnøy der jeg skal overnatte. Jeg har filmet mye i dag så det er fare for at det blir lagt ut en videosnutt i kveld – hvis teknikken står meg bi.

Her er videosnutten fra dagen i dag. Jeg måtte slette halve videoen da den i følge YouTube ble for lang så det er derfor mye jeg ikke har fått med. Det er jo litt synd men videoen viser uansett en smakebit av dagen i dag.

(16:10) Jeg har sjekket inn på Finnøy Havstuer hvor jeg skal bo til i morgen.

20160701_161037
Framme ved Finnøy Havstuer.

(19:30) Det ligger et badeanlegg her – Håp i havet. Det har jeg hatt helt for meg selv en times tid. Der har jeg svømt litt og tatt litt boblebad. Helt konge 🙂

Jeg har syklet kun 7,18 km i dag men jeg har tatt mye ferge. I natt ligger jeg her (se kart).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *