Levanger – Berlin 2016 – Dag 18

(08:50) Har sovet så som så i natt. Det regnet kraftig deler av natten. Men nå er det uansett på tide å komme seg videre mot fergeleiet på Langevåg. Det er ca. 35 km dit. Været i dag er grått og skyet  med lavt skydekke.

(08:50) På tide å slå sammen "Hotell Roadside" og komme seg videre.
(08:50) På tide å slå sammen «Hotell Roadside» og komme seg videre.
(09:00) Morgenstellet
(09:00) Morgenstellet blir litt så som så langs veien men det funker.

(09:20) Leiren er slått sammen og sykkelen pakket – nå går turen videre.

(10:24) Trange veier her på Bømlo.
(10:24) Trange veier her på Bømlo.

(11:20) Det er jaggu tungt å sykle i dag. Lite sprut i føttene. Har nå tatt meg en pause på en selvbetjent kafé på Joker butikken på Finnås. Ca. 21 km igjen til fergekaien.

(11:05) Sliten syklist tar kaffepause :-)
(11:05) Sliten syklist tar kaffepause 🙂

(13:45) Da er jeg fremme ved fergeleiet etter tre timers tung sykling. Bømlo var meget kuppert syns jeg. Det gikk opp og ned hele dagen og mye av tiden ble tilbragt i letteste gir. I tillegg så har jeg stort sett syklet inne i en skog i hele dag. Det har vært mye trær og lite utsikt. Jeg er faktisk skuffet over sykkelturen på Bømlo. Jeg hadde forventet mer.

Framme på fergekaien etter tre timers kjedelig sykling på Bømlo.
(13:45) Framme på fergekaien etter tre timers kjedelig sykling på Bømlo.
(14:55) På vei fra fergeleiet mot Haugesund.
(14:55) På vei fra fergeleiet mot Haugesund.

(17:30) Jeg er endelig fremme i Haugesund etter en fryktelig tøff dag på sykkelen. Vet ikke hva som skjedde i dag men jeg fikk problemer med å få i meg mat. Ble kvalm og kastet opp alt jeg spiste. Har derfor ikke hatt noen energi i dag og jeg trodde ærlig talt ikke at jeg skulle klare å komme meg til Haugesund. De siste tre timene har jeg bare sittet og trødd og trødd uten at jeg syns det gikk framover i det hele tatt. I og med at jeg har vært uopplagt og hatt lite energi i dag ble det ikke så jeg orket å fotografere noe særlig. Har bare tatt et bilde etter fergen så bloggen er litt «tynn» i dag – får komme sterkere tilbake senere. 

I morgen er det sykkelfri. Jeg tar ekspressbussen fra Haugesund til Stavanger i morgen for å komme forbi de to undersjøiske tunellene hvor det er sykkelforbud. Jeg sykler da videre sørover fra Stavanger på mandag.

I dag ble det 61,52 svinetunge km og nå er jeg kommet hit (se kartet nedenfor).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *