Levanger – Berlin 2016 – Dag 23

(10:00) Jøss, klokken er allerede 10 og jeg har sovet som en stein og våknet først nå. Hammocken er veldig behagelig å sove i når man blir vant til det.

Planen for dagen er å fortsette sørover langs Sykkelrute 5 og så får man se hvor langt man kommer i dag. Det er lite vind i dag så det bør gå litt lettere enn i går.

Men først skal jeg få meg litt frokost og pakke sammen leiren.

(11:00) Det gikk raskt å pakke leiren. I stedet for å ta frokosten der planla jeg å sykle videre til jeg fant en kafé. Så kunne jeg spise der og bruke toalettet. Men dagen startet med en 6 km omvei da jeg, i stedet for å tenke selv, bare fulgte etter to norske sykkelturister som også skulle sykle Sykkelrute 5. Etter tre km oppdaget jeg at jeg var på feil vei og da var det bare å sykle tre km tilbake.

(11:50) Jeg har ikke fått spist frokost ennå men nå kom jeg forbi en liten iskiosk ved siden av et offentlig toalett. Toalettbehovet var så pass påtrengende, for å si det sånn, at det ble stopp her. Så blir det også frokost her. Mat har jeg med meg på sykkelen og iskiosken selger kaffe.

(11:50) Det ble stopp her for frokost og toalettbesøk.
(11:50) Det ble stopp her for frokost og toalettbesøk.
(12:25) Så går Sykkelrute 5 langs med havet.
(12:25) Så går Sykkelrute 5 langs med havet.
(13:25) Et av Danmarks mange svar på brostensetappen Paris-Robex i Tour de France :-)
(13:25) Et av Danmarks mange svar på brostensetappen Paris-Roubaix i Tour de France 🙂

(13:45) Det er hyggelig å sykle i dag.  Sykkelrute 5 går i et variert landskap, forbi bondegårder og marker, inn og ut av trange hyggelige bygater, inne i skogen og ute langs havet. Jeg koser meg på sykkelen. Nå er jeg kommet til Sæby der jeg har funnet meg en hyggelig kafé i havnen – Café Smeden. Her skal jeg spise litt og slappe av før jeg fortsetter.

Jeg likte dette som står i menyen her. Det passer meg godt :-)
Jeg likte dette som står i menyen her. Det passer meg godt 🙂

(14:20) Da trenger jeg litt hjelp igjen. Jeg prøver å finne beste vei fra Jylland til Kalundborg på Sjælland. Jeg trodde det gikk en ferge dit fra Århus men det virker som om den er innstilt. Kanskje må jeg ta fergen til Sjællands Odde i stedet og sykle ned til Kalundborg og hvis jeg må det er det da best å ta fergen fra Århus eller Ebeltoft? Er det noen som kan hjelpe meg å finne ut av dette?

(18:30) Nå begynner det å bli så pass sent på dagen at det er på tide å finne en plass å ligge for natten. Det er langt til nærmeste lovlige sted å ligge og da jeg syklet forbi en skog med flere gode hengekøyetrær tok jeg sjansen på å sette opp leiren her, selv om det er ulovlig.

Jeg brukte litt for lang tid i Sæby så dagen gikk litt i fra meg, det ble derfor bare 52,33 km på sykkelen i dag. I dag kom jeg hit (se kartet nedenfor).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *