Levanger – Berlin 2016 – Dag 24

(07:00) Våknet litt småkald nå på morgenen. Har nok vært kaldt i natt. Nå skal jeg bare skynde meg å få pakket leiren og kommet meg ut på veien før noen oppdager at jeg ligger her.

(07:40) Og Der var jeg på veien igjen. 40 minutter fra jeg ligger i hammocken til jeg står klar på veien med ferdig pakket sykkel er ikke så verst. Jeg begynner å få rutine. Nå går turen videre mot Hals i første omgang  der jeg skal over Limfjorden.

(07:40) Tilbake på veien. Stealth-campingen i natt gikk fint. Ingen som har lagt merke til meg :-)
(07:40) Tilbake på veien. Stealth-campingen i natt gikk fint. Ingen som har lagt merke til meg 🙂

(10:00) Det var litt lengre til Hals en Google sa i morges. Det skyldes at Sykkelrute 5 ikke tar korteste vei. Den slanger seg litt hit og dit. Men nå er jeg her og jeg stoppet på et bakeri for en enkel frokost.

(10:00) En enkel frokost på Mejdahls Bageri i Hals.
(10:00) En enkel frokost på Mejdahls Bageri i Hals.
(12:00) Tid for lunsj. Det ligner litt på sommer nå men ikke helt. Sykler i det minste uten skalljakken på i dag. Er nå kommet til Dokkedal.
(12:00) Tid for lunsj. Det ligner litt på sommer nå men ikke helt. Sykler i det minste uten skalljakken på i dag. Er nå kommet til Dokkedal.

(13:25) Skiltingen i dag er litt så som så og noen steder helt fraværende. Det er litt slitsomt og det har blitt flere bomturer der jeg har måttet sykle tilbake igjen. Selv om man er på rett vei kan man også være i tvil når det er lenge siden man har sett et skilt. I dag var jeg f.eks. havnet på en dårlig grusvei. Det var evigheter siden jeg hadde sett et skilt og veien ble bare dårligere og dårligere og smalere og smalere. Jeg var helt sikker på at jeg var på ville veier og skulle til å snu da jeg så to syklister komme mot meg. Det var Lone og Hans Nielsen. De kunne heldigvis til min store lettelse bekrefte at jeg var på Sykkelrute 5 men de var heller ikke imponert over skiltingen. Vi fikk oss en hyggelig prat før vi fortsatte i hver vår retning og de ga meg et stående tilbud om overnatting hos dem hvis jeg skulle komme forbi Randers på turen. Det gjør jeg antakelig ikke da det blir en omvei i forhold til det som nå er planlagt, men jeg synes det er trivelig å bli invitert.  Det er mye hyggelige folk å møte langs veien 🙂

(13:20) Lone og Hans Nielsen bekreftet at jeg var på riktig vei. Hadde jeg ikke truffet dem hadde jeg nok snudd og syklet tilbake.
(13:20) Lone og Hans Nielsen bekreftet at jeg var på riktig vei. Hadde jeg ikke truffet dem hadde jeg nok snudd og syklet tilbake.
(14:00) Det bugner av korn på åkrene langs ruten.
(14:00) Det bugner av korn på åkrene langs ruten.
(15:00) Her bor det rike folk med talefeil :-)
(15:00) Her bor det rike folk med talefeil 🙂

(18:00) Etter tre døgn i naturen er jeg helt tom for strøm. Jeg må få ladet både mobilen og batteripakken jeg har med meg. Jeg bestemte meg derfor for en natt innendørs og har leid et hyggelig og billig rom til kun  690,00 pr. natt på Færgekroen/Hotel Syd i Hadsund. Skal ikke minst bli himmelsk godt med en dusj 🙂

(18:00) I natt blir det en natt innendørs med dusj, strøm og seng :-)
(18:00) I natt blir det en natt innendørs med dusj, strøm og seng 🙂

Det ble 78,69 km på sykkelen i dag og nå er jeg kommet hit (se kartet nedenfor).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *