Levanger – Berlin 2016 – Dag 27

(10:20) Jeg har hatt noen gode timer her på Samsø. Niels Schæffer har vært en meget god vert. I går kveld kjørte han meg rundt på sightseeing i sin bil og viste meg øya og i dag syklet vi sammen inn til Ballen der vi spiste frokost på bakeriet i havnen. Det har vært meget hyggelig.

(08:30) Her har jeg bodd i natt. Nå går turen til Ballen for litt frokost.
(08:30) Her har jeg bodd i natt. Nå går turen til Ballen for litt frokost.
(10:10) Niels Schrøder har vært en meget god vert. Vi syklet sammen inn til Ballen der vi spiste frokost sammen og så syklet han sammen med meg ned til fergen og passet på at jeg kom på riktig vei.
(10:10) Niels Schæffer har vært en meget god vert. Vi syklet sammen inn til Ballen der vi spiste frokost sammen og så syklet han sammen med meg ned til fergen og passet på at jeg kom på riktig vei.

Nå sitter jeg på fergen som går fra Samsø til Kalundborg. I Kalundborg skal jeg besøke min storebror og være sammen med ham til jeg fortsetter videre inn mot København i morgen. Det er ca. 180 km fra Kalundborg til København så turen fra Kalundborg til hovedstaden tar nok 2-3 dager.

(10:54) Ja, så er man jo nesten nødt til å ta noen selfies :-)
(10:54) Ja, så er man jo nesten nødt til å ta noen selfies 🙂
Kalundborg et sted bak meg
Kalundborg et sted bak meg
På vei fra Samsø til Kalundborg
På vei fra Samsø til Kalundborg

(12:00) Er fremme i Kalundborg nå og rusler litt rundt i gatene her da min bror ikke er hjemme før ved 14-15 tiden. Nå sier GPSen at det kun er 110 km til København (Kongens Lyngby) så det er en eller maks to dager med sykling. Da skal jeg være fremme i København på onsdag ettermiddag/kveld senest. Der skal jeg ha noen sykkelfri dager før jeg fortsetter turen. Blir OK å våkne på samme sted noen dager på rad 🙂

Kalundborg er faktisk et historisk sted for min familie på min fars side. Både mine oldeforeldre og mine tipp oldeforeldre bodde i Kalundborg i en periode. Det ligger en meget spesiell fem tårnet kirke (Vår frue kirke) her i Kalundborg og mine oldeforeldre Ole Heinrich William Pløhn og Johanne Martine Hansen ble faktisk gift i denne kirken 17. februar i 1907.

I mine forfedres fotspor. Mine oldeforeldre Ole Heinrich William Pløhn og Johanne Martine Hansen ble gift i denne kirken 17. februar i 1907
I mine forfedres fotspor. Mine oldeforeldre Ole Heinrich William Pløhn og Johanne Martine Hansen ble gift i Vår Frue Kirke i Kalundborg 17. februar i 1907.

href=»https://da.m.wikipedia.org/wiki/Vor_Frue_Kirke_(Kalundborg)

Vår Frue Kirke Kalundborg (bilde Fra Google)
Vår Frue Kirke Kalundborg (bilde Fra Google)

(16:00) Så er jeg kommet hjem til storebror og skal være her til i morgen. Jeg har fått tatt meg en dusj og nå skal vi bare spise og hygge oss – storebror spanderer 🙂

Meg og min storebror :-)
Meg og min storebror 🙂

Siden Johnny bor her i Kalundborg, Danmark og jeg bor i Levanger, Norge er det ikke så ofte vi treffes så vi har mange ting vi skal snakke om og mimre litt 🙂

Det ble en kort sykkeldag i dag. Bare 13,83 km. I morgen fortsetter jeg mot København. I dag kom jeg hit (se kartet nedenfor)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *