Levanger – Berlin 2016 – Dag 28

(08:30) Min storebror snorker som fire store sagbruk og klappsengen klappet sammen kl 0300 i natt så jeg havnet på gulvet men bortsett fra det har jeg sovet godt.

Brødrene Pløhn skal sove sammen så Johnny skal ikke sove alene.
Brødrene Pløhn skal sove sammen så Johnny skal ikke sove alene.

Nå er det frokost (kaffe) og så går sykkelturen videre mot København om en times tid.

(09:30) Så skal Johnny bare sjekke sykkelen og at bagasjen sitter forsvarlig fast, så går turen videre.
(09:30) Så skal Johnny bare sjekke sykkelen og at bagasjen sitter forsvarlig fast, så går turen videre.
(09:30) Takk for at jeg fikk besøke deg storebror. Nå reiser jeg videre.
(09:30) Takk for at jeg fikk besøke deg storebror. Nå reiser jeg videre.

(12:20) Det går fint å sykle i dag. Det er den første dagen med noe som ligner litt på sommervær. Hadde jeg hatt shorts hadde jeg brukt den i dag. Det må jeg få kjøpt meg.

Nå er jeg kommet til Juderup der jeg har stoppet for å spise lunsj. Jeg startet dagen med å følge Sykkelrute 4 men den var i overkant idyllisk og tok litt vel mange omveier og la derfor et betydelig antall km til avstanden mellom Kalundborg og København så jeg har funnet en litt mer direkte rute mot Roskilde som jeg følger nå.

Jeg startet dagen med å følge Sykkelrute 4 ...
Jeg startet dagen med å følge Sykkelrute 4 …
.
…  men nå følger jeg en mer direkte rute mot Roskilde. Det er allikevel langt nok til København.

(16:00) Skiltingen mot Roskilde forsvant så da var jeg tvunget til å følge Sykkelrute 4 igjen. Det betyr store omveier, opp og ned på skogsstier og i det hele tatt mye tyngre sykling. I tillegg går ruten så mye hit og dit at man til en hver tid må sykle dobbelt så langt som dit man skal. Er det 5 km i luftlinje dit man skal kan man være sikker på at man må sykle rundt 10 km på Sykkelrute 4  for å komme dit. Jeg merker at jeg er egentlig litt lei og kunne tenkt meg en bedre merket mer direkte rute mot Roskilde og København.

(16:00) Her havner man når man sykler Sykkelrute 4 - det er helt sikkert lettere og raskere veier å sykle men jeg er ikke kjent så jeg vet ikke hvor de er.
(16:00) Her havner man når man sykler Sykkelrute 4 – det er helt sikkert lettere og raskere veier å sykle men jeg er ikke kjent så jeg vet ikke hvor de er.
(18:05) Da jeg kom til veikryss ned dette skiltet hadde jeg syklet 86 km fra Kalundborg, så det å følge Sykkelrutene har lagt minst 20 km ekstra på turen.
(18:05) Da jeg kom til veikrysset med dette skiltet hadde jeg syklet 86 km fra Kalundborg, så det å følge Sykkelrutene har lagt minst 20 km ekstra på turen.
(18:30) Et sted mellom Roskilde og København på vei mot København.
(18:30) Et sted mellom Roskilde og København på vei mot København.
(18:37) For de som kjenner sin Gasolin' historie :-)
(18:37) For de som kjenner sin Gasolin’ historie 🙂

(21:00) Etter en lang dag på sykkelen er jeg nå kommet frem til København. Jeg har syklet tvers over Sjælland i dag fra vest til øst og dagens etappe ble på hele 122,50 km – det syns jeg er langt nok på en tungt lastet tursykkel 🙂

Jeg skal være her i København en stund så nå blir det noen sykkelfri dager.

Nå er jeg kommet hit (se kartet nedenfor).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *