Levanger – Berlin 2016 – Dag 34

(11:00) Jeg har nå vært på postkontoret og sendt hjem 8,5 kg med utstyr jeg tror (håper) jeg ikke trenger på resten av denne sykkelturen. Det kommer jeg forhåpentligvis til å merke ved at det går litt lettere å sykle.

Jeg har bestemt meg for å sykle til Berlin og vil da stort sett følge den offisielle sykkelruten som er beskrevet her:

http://www.bike-berlin-copenhagen.com/da

Sykkelen er pakket og klar for avreise og så snart jeg har spist lunsj og tatt et par kopper kaffe går turen videre. Første etappe går mot Køge og utfordringen blir å finne veien ut av København.

(11:00) Sykkelen er pakket og klar for neste etappe.
(11:00) Sykkelen er pakket og klar for neste etappe fra København til Køge.
(14:11) Jeg har ikke så mye matlyst når jeg sykler men jeg prøver å trøkke i meg en banan hver 1,5 time enten jeg har lyst på den eller ikke. Drikker også masse vann. Det er tett på 30 grader i dag så det er viktig å få i seg nok væske.
(14:11) Jeg har ikke så mye matlyst når jeg sykler men jeg prøver å trøkke i meg en banan hver 1,5 time enten jeg har lyst på den eller ikke. Drikker også masse vann. Det er tett på 30 grader i dag så det er viktig å få i seg nok væske.
(14:18) Det er lett å sykle i dag og km går foreløpig greit unna. Det skyldes nok en kombinasjon av at jeg så smått begynner å komme i form etter å vært på tur en måned, at jeg har hatt noen hviledager og at jeg har sendt hjem litt utstyr så sykkelen er lettere.
(14:18) Det er lett å sykle i dag og km går foreløpig greit unna. Det skyldes nok en kombinasjon av at jeg så smått begynner å komme i form etter å vært på tur en måned, at jeg har hatt noen hviledager og at jeg har sendt hjem litt utstyr så sykkelen er lettere.

(14:20) Er  nå kommet frem til Køge. De 45 km hit gikk som en lek. Tenkte kanskje å stoppe her men da det har gått mye lettere enn jeg hadde regnet med fortsetter jeg bare videre sørover, så får jeg se hvordan det går.

(15:30) Det ble en liten pitstop på Statoil for en pølse.
(15:30) Det ble en liten pitstop på Statoil for en pølse.
(15:30) Dette er grunnen til at jeg sendte hjem termokoppen. Det er så mange steder langs veien man får kjøpt nylaget kaffe.
(15:30) Dette er grunnen til at jeg sendte hjem termokoppen. Det er så mange steder langs veien man får kjøpt nylaget kaffe.
(15:30) Behagelige 29 grader i skyggen. Hvor varmt det er i sola vet jeg ikke men det er varmt nok.
(15:30) Behagelige 29 grader i skyggen. Hvor varmt det er i sola vet jeg ikke men det er varmt nok.
(16:51) Må innrømme at jeg synes det er litt kjedelig å sykle på sånne veier. Km på km på km med rett fram. Ikke så veldig spennende.
(16:51) Må innrømme at jeg synes det er litt kjedelig å sykle på sånne veier. Km på km på km med rett fram. Ikke så veldig spennende.

(17:15) Det er jaggu varmt så jeg har tatt en ny pitstop på en bensinstasjon for å kjøpe noe kaldt å drikke og få en liten pause. Er nå kommet til Dalby syd for Køge.

(18:30) Jeg er litt usikker på om jeg skal stoppe nå eller sykle videre. Saken er at det har vært dårlig med gode overnattingsplasser på de 7 mil jeg har syklet fra København og nå er jeg kommet over en perfekt «hengekøyeskog» med masse av muligheter for å sette opp hengekøyen. Det er ingen hotell, b&b, vandrerhjem e.l. på flere mil og jeg vet ikke hvordan det ser ut i forhold til «gode hengekøye spots» de neste 2-3 mil så jeg vurderer om jeg bare skal benytte meg av den gode muligheten som dukket opp nå eller om jeg skal ta sjansen på å sykle videre. Kroppen kjennes fortsatt fin, jeg har kun syklet rundt 7 mil og har flere mil i beina i dag før jeg må ta kveld. Jeg kunne derfor godt tenke meg å fortsette. På den annen side kan jeg da ressikere at jeg må sykle mye lenger enn jeg har lyst til før neste gode overnattingsplass dukker opp. Det må jeg tenke litt på nå når jeg tar en liten pause.

(18:30) Plutselig dukket det opp en perfekt hengekøyeskog. Skal jeg benytte meg av det eller sykle videre? P. S Ser dere sykkelen min på bildet?
(18:30) Plutselig dukket det opp en perfekt hengekøyeskog. Skal jeg benytte meg av det eller sykle videre? P. S Ser dere sykkelen min på bildet?
(18:50) Jeg har bestemt meg for å benytte muligheten som dukket opp til å finne et godt sted å sette opp hengekøyen så jeg har bestemt meg for å bli her til i morgen og holder nå på å henge opp hengekøyen. Det er jo villcamping, noe som ikke er lov i Danmark så jeg håper ikke det kommer noen og jager meg bort.
(18:50) Jeg har bestemt meg for å benytte muligheten som dukket opp til å finne et godt sted å sette opp hengekøyen så jeg har bestemt meg for å bli her til i morgen og holder nå på å henge opp hengekøyen. Det er jo villcamping, noe som ikke er lov i Danmark så jeg håper ikke det kommer noen og jager meg bort.

(19:00) Da er hengekøyen satt opp. Jeg gidder ikke sette opp tarpen for jeg tror ikke det blir regn i natt 🙂

(19:00) Home sweet home :-)
(19:00) Home sweet home 🙂
(19:00) Jeg må si at jeg syns jeg har funnet et fint sted å overnatte. Hengekøyen er hengt opp og sykkelen fungerer som tørke- og luftestativ for svette sykkelklær.
(19:00) Jeg må si at jeg syns jeg har funnet et fint sted å overnatte. Hengekøyen er hengt opp og sykkelen fungerer som tørke- og luftestativ for svette sykkelklær.

(19:10) Jeg kunne ha syklet lenger men man må benytte seg av de gode muligheter når de dukker opp. Det ble dermed «bare» syklet 71,48 km i dag.

Nå har jeg fått vasket meg litt og byttet klær og ligger nå i hengekøyen og slapper av. Jeg skal finne fram Kindlen og lese noen timer. Livet er da ikke så verst 🙂

I dag syns jeg at jeg har hatt en veldig bra sykkeldag. Det har vært varmt og godt og jeg har omsider fått en dag der jeg har syklet i shorts og T-skjorte. Det er bare rett og slett herlig. Alt er så mye enklere når været er godt 🙂

Hengekøyen har jeg satt opp her (se kart nedenfor).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *