Levanger – Berlin 2016 – Dag 36

(07:00) Jeg har sovet dårlig da rommet har vært varmt som en bakerovn men jeg føler meg i det minste bedre enn i går. Båten fra Gedser går kl 13:00 med oppmøte senest 30 min før så jeg skal bare spise frokost før jeg pakker sykkelen og sykler sørover til Gedser.

Det er meldt masse regn og torden i dag og det er helt grått ute. Håper dog at regnet venter til i ettermiddag så jeg får en tørr sykkeltur sørover til Gedser.

Det er også meldt dårlig vær i Rostock men jeg har leid meg inn på hotell rundt 10 km fra der båten legger til og skal sove innendørs i natt så jeg kan få tørket meg og tingene opp hvis det er blitt vått.

Nå er det tid for frokost og kaffe.

(08:30) Så går turen videre mot Gedser.

(08:30) Jeg har sjekket ut og sykkelen er pakket. Nå går turen videre til Gedser.
(08:30) Jeg har sjekket ut og sykkelen er pakket. Nå går turen videre til Gedser.
(09:00) Klokken er bare 9 og det er kun 21 km til Gedser så hvis det ikke skjer noe spesielt galt bør jeg rekke båten med god margin.
(09:00) Klokken er bare 9 og det er kun 21 km til Gedser så hvis det ikke skjer noe spesielt galt bør jeg rekke båten med god margin.
(09:30) Følger nasjonal sykkelrute 9 / Euro Velo 7 mot Gedser
(09:30) Følger nasjonal sykkelrute 9 / Euro Velo 7 mot Gedser
(10:30) Første skilt på turen hvor det står Berlin - blir vel flere sånne i dagene som kommer :-)
(10:30) Første skilt på turen hvor det står Berlin – blir vel flere sånne i dagene som kommer 🙂

(10:40) Da er jeg kommet frem til Gedser etter 25 km rolig og fin sykling. Det kom bare 4-5 regndråper på turen så jeg slapp å bruke regntøy. Jeg er blitt i bedre form enn jeg trodde for jeg møtte et Tysk par på veien som jeg syklet litt sammen med og de pustet og peste der jeg syklet helt uanstrengt også selv om jeg helt klart var mye tyngre lastet enn dem … jeg er dessverre ikke et bedre menneske enn at jeg må innrømme at jeg syns det var litt artig – spesielt fordi det vanligvis er omvendt 🙂

I Gedser har jeg stoppet på en hyggelig cafe/keramikk verksted/turistinformasjon (tre funksjoner i ett)  der jeg har kjøpt meg en kaffe og en brus.

Som syklist er man jo nødt til å stoppe her.
Som syklist er man jo nødt til å stoppe her.
Her er det hyggelig og sykkelvennlig.
Her er det hyggelig og sykkelvennlig.
Jeg har kjøpt meg Rabarbra brus :-) Det har jeg aldri smakt før (det smakte godt)
Jeg har kjøpt meg Rabarbra brus 🙂 Det har jeg aldri smakt før (det smakte godt)

Flagget på sykkelen har fått en knekk og ser litt sørgmodig ut der det henger. Jeg må få fikset ett eller annet før det brekker helt av for flagget er gull verdt i forhold til å komme i kontakt med folk.

Flaggstangen har fått en knekk og flagget henger litt med nebbet. Det må jeg gjøre noe med før det brekker helt av.
Flaggstangen har fått en knekk og flagget henger litt med nebbet. Det må jeg gjøre noe med før det brekker helt av.

(11:10) Så nå sitter jeg her og hygger meg med en kaffe og Rabarbra brus. Jeg skal være ved båten senest 12:30 men der er kun 5-10 minutter å sykle dit så jeg har god tid.

(12:00) Syklet til båten – noe som viste seg å ta tre minutter fra cafeen jeg satt på. I billettluken ble jeg vist til bane 12. Der sto jeg helt alene og trodde jeg merkelig nok var den eneste syklist som skulle være med fergen.

(12:00) Jeg sto som eneste syklist parkert i bane 12 fordi ...
(12:00) Jeg sto som eneste syklist parkert i bane 12 fordi …
(12:50) ... alle de andre syklistene sto her. Jeg fikk omsider også til slutt beskjed om å stille meg her.
(12:50) … alle de andre syklistene sto her. Jeg fikk omsider også til slutt beskjed om å stille meg her.

(15:00) Fergeturen til Rostock gikk helt fint. Det er en ny og moderne ferge. Vel fremme i Rostock var det litt stress med å finne ut fra havneområdet og de 10-11 km til Hotel Brinckmansdorf hvor jeg skal  overnatte til i morgen. Der fikk jeg god hjelp av Appen maps.me som jeg bruker til å finne fram.  Jeg bruker også Google Maps men mest map.me – jeg syns de to navigeringsappene utfyller hverandre godt. Det man ikke finner i den ene Appen finner man i den andre.

Jeg hadde i det hele tatt vært rimelig hjelpeløs uten mobilen. Jeg bruker den til alt. Finne frem (riktig vei, matbutikker, cafeer, hoteller m.m), bestille billetter (fergebilletter etc), ta bilder, oppdatere bloggen, Skype med kona, se film, høre musikk. Den går opp og ned av lommen utallige ganger i løpet av en dag. I den forbindelse vil jeg gi 10 tomler opp og terningkast 6 til mobilen jeg har med på denne turen. Det er en Samsung Galaxy S7 Edge. En av de største pluss med den er at den er vanntett. Hadde den ikke vært det hadde den vært død for lenge siden. Den er blitt utsatt for masser av svette, regn og kondens på denne turen. Den har bare fungert og den tar helt ok bilder også. Jeg vil nesten gå så langt som å påstå at Samsung Galaxy S7 Edge er den beste mobilen å ha med seg på lange sykkelturer.

(15:22) Her sykler jeg mine første km på tysk jord. Jeg er i det gamle Øst-Tyskland. Er det bak meg det jeg tror det er?
(15:22) Her sykler jeg mine første km på tysk jord. Jeg er i det gamle Øst-Tyskland. Er det bak meg det jeg tror det er?

(16:05) Jeg er nå fremme på hotellet. Jeg syns det er spennende å sykle i Tyskland og gleder meg til turen mot Berlin. De første 10-12 km på tysk jord har i det minste gått veldig bra 🙂

Planen videre

Jeg har tenkt litt på hvordan jeg skal legge opp turen her i Tyskland. Strategien på turen så langt har vært å sykle så langt jeg klarer og så se seg om etter et sted å sove (villcampe ute i skogen, b&b, hotel etc.). Fordelen med det er at man ikke trenger å planlegge så nøye. Man kan sykle lange etapper eller korte etapper alt etter hvordan kroppen fungerer. Ulempen er at det kan være vanskelig å finne et sted å overnatte når man etter hvert får behov for det. Faktisk kan det av og til være vanskeligere enn man skulle tro.

Jeg snakket litt med de to tyskerne jeg møtte tidligere i dag om hvordan man mest «fornuftig» er på sykkeltur i Tyskland. De hadde syklet Tyskland på kryss og tvers og deres råd var å 1) helt strikt følge Sykkelrutene og ikke ta snarveier da det kunne være farlig fordi Tyske bilister er aggressive og lite hensynsfulle og 2) sette opp dagsetappene på forhånd og booke overnatting (hotel) minst et døgn i forveien.

Ulempen med den strategien er jo at man ikke riktig vet hvor langt man kan sykle hver dag og det derfor blir litt vanskelig å legge opp ruten. Spesielt når man ikke er kjent og vet hvordan veien videre ser ut. Er det tungt, bratt, veldig lett? Jeg har ikke peiling.

Strategien jeg har valgt for sykkelturen her i Tyskland er rett og slett å følge rådet jeg fikk fra de to sykkelturistene jeg møtte tidligere i dag og bestemme dagsetappe og booke overnatting på forhånd.

Jeg må da velge dagsetapper som er så korte at jeg er sikker på å klare det, men hvor langt er så det? Det har jo variert fra rundt 40 km til 120 km avhengig av terreng og dagsform.

I og med at jeg ikke er kjent her og ikke vet noe som helst om ruten jeg skal sykle, altså hvor lett eller tung den er, så har jeg valgt å gå ut fra de «offisielle etappene» som er beskrevet på rutens hjemmeside og legge opp planen ut fra det. Det betyr at det blir forholdsvis korte etapper og mange overnattinger. De offisielle etappene fra Rostock til Berlin er som følger:

  • Rostock – Bützow (45 km)
  • Bützow – Krakow am See (45 km)
  • Krakow am See – Warren (50 km)
  • Warren – Neustrelitz (65 km)
  • Neustrelitz – Fürstenberg (50 km)
  • Fürstenberg – Zehdenick (42 km)
  • Zehdenick – Oranienburg (35 km)
  • Oranienburg – Berlin (51 km)

Det blir altså rimelig korte dagsetapper, men det er jo fint det også. Da har jeg mer tid til å stoppe og se meg rundt underveis.

Morgendagens overnatting i Bützow er allerede booket. Da skal jeg ligge på Spa-hotellet «Kurhaus am Inselsee». Det tror jeg blir helt greit 🙂

Så det er planen videre, men i dag var målet bare å komme meg til Rostock og det gikk fint. Det ble 39,91 rolige km på sykkelen i dag og på tross av at det ble meldt opp mot 9 mm nedbør har det knapt falt 4-5 dråper. Det klager jeg ikke på 🙂

Nå er jeg kommet hit (se kartet nedenfor).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *