Dag 5 (Kirkenes og sørover – Snøstorm i Vadsø)

Gratulerer med dagen alle sammen!

I dag er formen betydelig bedre og feberen er borte så jeg kan i og for seg bare fortsette turen. Men for å være helt ærlig så frister det svært lite da det nå fra morgenen av er stiv kuling og plaskregn. Været er så elendig at jeg besluttet at det er helt uaktuelt å dra avgårde på sykkelen i dag. Det blir en natt til på Vardø Apartments.

Den beslutningen ble jeg senere glad for da plaskregnet gikk over til snø og det etter hvert ble snøstorm i Vadsø og hele øst-Finnmark. Værmeldingen for uken som kommer ser også meget dårlig ut med mye snø der jeg i utgangspunktet har tenkt å sykle, så jeg sitter og kikker på kart og lurer på om jeg skal sykle sørover gjennom Finland. Tror kanskje jeg beslutter meg for det.

Uansett, i morgen går turen videre inn mot Tana bru i første omgang, så får jeg se hvilken vei jeg svinger der. Det vil jo ta en dag å sykle dit så jeg trenger ikke å ta noen endelig beslutning om veivalget før jeg kommer dit.

Twittermeldinger fra plohnsykler i dag:

  • Formen er bedre og hadde det ikke vært for været hadde turen gått videre i dag, men med stiv kuling og plaskregn venter jeg til i morgen. #
  • Lurer litt på om jeg skal dra sydover og ta turen via Finland og Sverige i stedet for å sykle nord til kysten og følge den sørover. #
  • Tragedie i Vadsø i natt. En bil med ungdommer kjørte utfor kaia og havnet i sjøen. http://t.co/DaXNVwE #
  • I morgen går turen videre. Liker ikke værmeldingen for uken som kommer. Har heldigvis ikke noe fast mål. Skal være på tur i 3 uker så hjem. #
  • Snøen laver ned her nå 🙁 #

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *