Dag 11 (Kirkenes og sørover – Bodø dag 2)

Da jeg våknet i dag kjentes ryggen mye bedre ut og optimistisk Twitret jeg om at jeg snart er klar for å sykle sørover, men det varte ikke lenge. Et par timer inn i dagen var ryggen like vond som før og jeg bestemte meg derfor for å avlyse turen.

Det er ikke noen mening overhodet i å være på sykkeltur når man ikke kan sykle. Jeg har knapt sittet på sykkelen og jeg har brukt vanvittige summer på overnatting og offentlig transport.

Jeg trives godt hos Arnt og Bjørg i Bodø, men å gå her oppe i ukevis og vente på at ryggen skal bli bra er ikke aktuelt. Da kan jeg like godt være hjemme.

Det var derfor med tungt hjerte jeg bestemte meg for å avbryte turen. Dette var en tur jeg virkelig hadde sett fram til. Å sitte på sykkelen en måneds tid med start i Grense Jakobselv var noe jeg hadde gledet meg til, og at det ikke ble slik er litt surt.

Jeg var heldig og fikk en billett med NSB med toget i morgen for meg og sykkelen for litt under 500 kroner fra Bodø til Levanger.

På kvelden var Arnt, Bjørg og jeg på Indisk restaurant på min regning. Det er alltid hyggelig å komme hit på besøk og det er en gjestfrihet her som man ikke finner maken til, så det er trivelig å kunne gi litt tilbake i form av et godt måltid.

Arnt og Bjørg
Arnt og Bjørg – mitt trivelige vertskap her i Bodø

Dyrt ble det heller ikke da det (selvfølgelig) viste seg at Arnt kjente de som drev restauranten og jeg derfor fikk over 50% rabatt på middagen. Maten var utrolig god og krydret helt etter min smak.

Etter middagen var det å dra tilbake til huset og så smått begynne å pakke og gjøre klart til turen hjem.

Twittermeldinger fra plohnsykler i dag:

  • Etter noen kjedelige dager på Hurtigruten har ryggen blitt mye bedre. Kanskje jeg snart kan bruke sykkelen på turen sørover #sykkeltur #
  • Sykkelturen fra Kirkenes og sørover er AVLYST. Blir ikke bra i ryggen. Ikke noen mening i å være på «sykkeltur» når man ikke får syklet … #
  • … har vært på tur i 14 dager og har knapt sittet på sykkelen. Drar hjem og venter på at ryggen skal bli bra, så blir det kanskje tid … #
  • … til en tur senere i sommer. Tar toget hjem fra Bodø i morgen. I kveld er det Indisk restaurant sammen med gode venner. #

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *