Dag 12 (Kirkenes og sørover – Levanger)

Arnt kjørte meg til stasjonen der jeg tok toget fra Bodø klokken 1215. Jeg var framme i Levanger kl 2053 helt etter ruten etter en lang og litt kjedelig togtur. Min kjære kone var møtt opp for å hente bagasjen slik at det ble noe lettere for meg å sykle sykkelen hjem (vi har ikke sykkelfeste til bilen). De 15 minutter det tok å sykle hjem kjentes på ryggen for å si det forsiktig, men det gikk da greit.

Klokken 2115 gikk jeg inn ytterdøren hjemme og den såkalte «sykkelturen» fra Kirkenes og sørover dermed er over.

Dette er den dyreste og mest mislykkede «sykkelturen» jeg noen gang har vært på.

Twittermeldinger fra plohnsykler i dag:

  • Fortsatt ryggvondt. Sitter nå på toget fra Bodø til Levanger. ETA Levanger kl 2053. Da var denne «sykkelturen» ferdig. #sykkeltur #

Én kommentar til «Dag 12 (Kirkenes og sørover – Levanger)»

  1. Det Er Fint Å Lese Om Din Sykkelopplevelse. Å Reise Med Dagtoget Langs Nordlandsbanen Er Behagelig.
    :0)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *