Her kommer litt filmreklame for den kommende storfilmen «Dunkirk»

«Dunkirk» er en film fra 2. verdenskrig som er regissert av den engelsk/amerikanske stjerneregissøren Christopher Nolan (Interstellar, The Dark Knight Rises, Inception m.fl.). Filmen handler om evakueringen fra Dunkirk under andre verdenskrig.

Storfilmen «Dunkirk» slippes i juli 2017.

Hva har så dette med sykkelturer å gjøre lurer du kanskje på?

Ikke annet en at jeg traff en av «aktørene» i denne storfilmen på forrige sommers sykkeltur (Levanger – Berlin 2016).

Den norske båten M/S Rogaland spiller rollen som hospitalskip i filmen og på Dag 20 av sykkelturen «møtte jeg» båten i Stavanger der den fortsatt lå i full «filmsminke», malt som et hospitalskip fra krigen.
Her ligger M/S Rogaland i full filmsminke. Bildet er tatt i Stavanger på Dag 20 fjorårets sykkeltur (klikk på bildet for å lese turbloggen fra den dagen).

Mitt «møte» med den norske «filmstjernen» er beskrevet på Dag 20 i turbloggen fra fjorårets sykkeltur (klikk her for å lese bloggen).

Filmen «Dunkirk» slippes ikke før til sommeren (juli 2017) men allerede nå har de sluppet en offisiell trailer på YouTube og 1 minutt og 2 sekunder inn i traileren får vi et kort glimt av den norske «filmstjernen.

Skjermbilde fra YouTube. 1 minutt og 2 sekunder inn i traileren får vi i et kort glimt se den norske «filmstjernen» M/S Rogaland som jeg «traff» på fjorårets sykkeltur.

Her kan du se hele traileren.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *