Pakkeliste

Komplett pakkeliste og mine erfaringer med utstyret jeg brukte på denne turen blir først lagt ut når turen er ferdig, men pakkelisten på denne turen samsvarer stort sett med den standard pakkelisten som det ligger link til på forsiden under «Diverse».

Hovedforskjellen er at Trangia/Optimus kjøkkenet er byttet ut med et komplett Jetboil gasskjøkken med en Jetboil kasserolle og en Jetboil stekepanne i tillegg. Det skal bli spennende å se hvordan det fungerer.

Jetboil kokesystem
Jetboil kokesystem

Den andre hovedforskjellen er at jeg tar med en stol. Har en sammenleggbar stol som er komfortabel i leiren uten at den er så alt for tung (skal veie den senere). Den har jeg bestemt meg for å ta med da det på denne turen blir mye teltliv og det er greit å kunne sitte å slappe litt av. Her er et bilde av stolen i bruk på en tidligere tur.

Stolen gjør underverker for pausene
Stolen gjør underverker for pausene

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *