Nye sykkelsko – Lake mxz 302

Med tanke på vårens sykkeltur fra Kirkenes og sørover, og de temperaturene det kan være i Finnmark i mai, hadde jeg tenkt mye på om jeg kanskje skulle investere i noen nye varme og vanntette sykkelsko. Jeg fryser lett på føttene og vil heller være for varm enn for kald og det skal svært mye til før at jeg føler at det er for varmt på føttene.

De skoene jeg har brukt så langt (noen billige Cytec sykkelsko) er best egnet for 15 grader eller varmere og jeg har vært mye kald på føttene i de skoene for å si det litt forsiktig.

Da jeg i dag var på Sykkelhuset Levanger i annet ærend og oppdaget at de hadde et par Lake mxz 302 sykkelsko i min størrelse til salgs for «kun» 2000,00 kroner (ordinært 2700,00 kroner), var det forholdsvis vanskelig å gå derfra uten å kjøpe dem.

Lake mxz 302 sykkelsko
Lake mxz 302 sykkelsko

Jeg er nå derfor den glade eier av et par Lake mxz 302 sykkelsko som i følge en test utført av Syklistenes Landsforening, er den absolutt beste vinterskoen.

Selv om denne skoen også skal være vanntett så skader det ikke å være på den sikre siden, så i samme åndedrag investerte jeg også i et par Pro Endure NPU+ neopren skoovertrekk (en varmere variant av H2O) . De er 100% vanntette og er anbefalt for temperaturer fra -15 til +5 grader.

Med disse skotrekkene utenpå Lake mxz 302 sykkelskoen tror jeg at det er slutt på kalde føtter. Det håper jeg i hvertfall. Kommer tilbake med mer info om hva jeg syns om skoene når jeg er ferdig med turen fra Kirkenes og sørover.

Én kommentar til «Nye sykkelsko – Lake mxz 302»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *