Kniv – Strømeng KS8F

Etter å ha vært på noen turer har jeg etterhvert forstått at det kan være smart å ha med seg en god flerbrukskniv.

Kniver har jeg ingen erfaring med eller kunnskaper om. Jeg vet ikke hva som er bra eller dårlig, men etter å ha undersøkt en del på nett har jeg kommet fram til at en god samekniv bør dekke de fleste behov.

Etter å ha sjekket litt videre så ser det ut til at Strømeng KS8F er en samekniv som anbefales av mange og som kan dekke alle mine behov når jeg er på tur. Den er nå kjøpt inn fra Magasinet (kr 799,00) og skal være med på framtidige turer.

For å ha glede av kniven er det også viktig at den holdes noenlunde skarp. Jeg kan ikke kunsten å slipe kniver, så jeg trenger noe «idiotsikkert». Den mest «idiotsikre» transportable knivsliperen på markedet ser ut til å være en knivsliper fra Bruslett0 (kr 49,00), så den ble også kjøpt inn fra Magasinet.

Jeg har ikke prøvd utstyret på tur ennå, men etter å ha drevet litt knivsliping ved kjøkkenbordet ser det ut til at knivsliperen fungerer greit til mitt bruk. Jeg klarer å slipe kniven så skarp at den kan barbere håret på armen (med litt møye), og det er så vidt jeg kan forstå mer enn skarpt nok til mitt bruk.

Strømeng KS8F
Strømeng KS8F Samekniv


Review av Strømeng KS8F samekniv

Brusletto knivsliper
Brusletto knivsliper

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *